lunes, 27 de septiembre de 2010

Resumen do Cf Raris-Biduido

Partido celebrando onte no campo das medas as 18 da tarde,con unha entrada de 100 persoas máis ou menos.

11-Marcos

O Biduido adelantabase o empezar o partido gracias unha xogada a contra ben finalizada polo seu dianteiro centro,mais adiante o Cf Raris igualaba tablas gracias a un certero remate de cabeza por parte de Carlos na saída dun corner.

Logo empezaron uns minutos de xogo duro entre os 2 equipos,cun par de cartons amarelos,e duras entradas e co cambio de Pampin por Maneiro chegabase o descanso do partido.

A 2 parte comezou cun dominio do Cf Raris sobre o rival,tendo un par de ocasións sen chegar a materializar ningunha,ata que na saida de outro corner Pampin remata e fai o 2-1 e ten que ser cambiado por Mata,xa que o marcar o gol faise un chichón no seu ollo,estilo Tin Shian.

Logo chegan as expulsiones de Carlos por parte do Raris e mais adiante dun xogador do Biduido e con ocasions para ambos lados,pero o final 3 novos puntos o Cf Raris,o próximo partido visitanos o campo do Pazos,un equipo que temoslle moitas gañas por unha serie de detalles,un saudo e Pampin recuperate pronto,aver se hoxe xa te vemos no entreno.