11-Marcos
12-Mata
13-Pampin
14-Vales

O Cf Raris,afrontaba o partido logo dunha noite na que varios xogadores tiveron a despedida do noso capitán e que afrontabamos con moitas baixas(Toni,Eloy,Martin,Cores,e 3 xogadores que seguen a proba),pero que puxose de cara moi rapido na primeira parte,gracias un gol conseguido por Jesus,despois de errar un penalty e no rechaze colocar o 0-1 no marcador.
O Cf Raris dominou toda a primeira parte e preto do final desta,Jesus marca o segundo gol de cabeza.
A 2º parte empezou co Tordoia vindose arriba pero sen crear moitas ocasións, e o Cf Raris errando goles clarisimos,ata que nunha desas xogadas Jesus marca o seu terceiro gol ca axuda dun defensa,e mais adiante nunha falta de entendemento da nosa defensa,o tordoia marca o 1-3.
Bo partido do Cf Raris,esperemos que esa sea a actitude a partir de agora,este domingo visita o campo das Medas,o Biduido.